Shiz hanyalah seorang pencinta karya yang ingin berkongsi cebisan kisah yang dapat memberikan inspirasi serta motivasi terhadap pembaca. Yang baik semuanya dari Maha Pencipta, dan segala kekurangan harap dapat diperbaiki... =) Happy Reading semua...

Tuesday, August 6, 2013

Selamat Hari Raya!!!!!

Assalamualaikum buat semua muslimin dan muslimat walau dimana anda berada...

Salam mesra, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia untuk yang lain kerana dimaklumkan ramai juga pembaca non muslim kat blog ni...(touching!)

Terima kasih tak terhingga sebab masih ramai yang sudi baca blog ni walaupun update agak slow atau memang kalau lawan dengan kura-kura pun si kura-kura boleh menang! Dahsyat giler ler...huhu

Kesibukan tugas mengatasi segala-galanya tetapi Shiz akan cuba sedaya-upaya (angkat tangan tanda berikrar) bukan seminggu, bukan sebulan tetapi hari-hari kalau boleh nak update bab baru...insyaallah...doakan ye :)

Di kesempatan ini Shiz nak mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR & BATIN

 kepada semua pembaca setia mahupun yang tersesat masuk dalam blog tak seberapa ini...tak kisah kategori pembaca ke pengintai ke heeeee

Nak tunjuk jugak-jugak muka Shiz yang busy konon2 setelah menjadi hak milik kerajaan.......


                                            TADAAAAA....siap ada pembaris panjang lagi




                                         DARI INGATAN TULUS IKHLAS WITH LOVE!

Harap anda semua berbahagialah hendaknya menyambut lebaran bersama orang-orang yang dikasihi.... ;)

2 comments:

zarra zuyyin said...

Selamat Hari Raya Sue.
Semoga berbahagia bersama keluarga tersayang :)

Shizukaz Sue said...

Selamat hari raya kak...:) rindu nk borak dgn akak..hehe