Shiz hanyalah seorang pencinta karya yang ingin berkongsi cebisan kisah yang dapat memberikan inspirasi serta motivasi terhadap pembaca. Yang baik semuanya dari Maha Pencipta, dan segala kekurangan harap dapat diperbaiki... =) Happy Reading semua...

Sunday, September 23, 2012

Hadiah Misteri!

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia... ^_^


First of all terima kasih daun keladi kerana meluangkan masa singgah blog ni dan membaca karya yang tak seberapa. Walaupun follower masih cenonit jek tapi sejak BIP disiarkan hari demi hari bilangan unique reader semakin bertambah. 

Citarasa setiap manusia ni lain-lain. Pandangan kita juga berbeza mengikut latar belakang, pendidikan, pergaulan dan macam-macam lagi. Bagi yang suka, Alhamdulillah...kalau ada yang tak suka, harap maaflah ye =) 

So Shiz secara suka-sukanya nak memberikan HADIAH MISTERI kepada pengomen terbanyak di kalangan pembaca BIP (Bukan Isteri Pilihan). Setakat ni title itu dipegang oleh kak Shafriza =) anda boleh lihat kotak pengomen membina di sebelah kanan blog. Jumlah komen juga disertakan dengan nama mereka.

Tarikh tamatnya apabila BIP mencecah bab 40 kelak. Kemudian keputusan rasmi akan diumumkan dan pemenang akan diminta memberikan alamat menerusi email kepada Shiz. Jadi HADIAH MISTERI tersebut akan dihantar melalui pos laju.

Lagi satu, maaf sangat-sangat kerana penyertaan hanya untuk pembaca yang berada di Malaysia sahaja termasuk Sabah/Sarawak. Semakan melalui statistik nuffnang, setakat ni hampir 10 orang pembaca blog ini luar dari Malaysia. Ada dari Eropah, US & Indonesia. Jauh bebenor hihihi

***Sekadar suka-suka aje...memeriahkan lagi BIP dalam blog ni. Malah dapat juga kita mengeratkan tali silaturrahim sesama kita walaupun hanya kenal di alam maya ^_* 

Lots of love : Shizukaz Sue

                                                   

8 comments:

nur azian said...

rajin tulis2 ye..

Shizukaz Sue said...

hehe jom la join azian..hadiah menarik..=)

shafriza said...

assalamulaikum.erk tak sangka dsh dpt title tu. ..mungkin sbb akak suka dgb jln cerita kut.lg satu scene kat uum,mmg mgamit memorilah. teruskan menulis!

Shizukaz Sue said...

wsalam..hihi buat masa ni akak lum ada pesaing sengit lg..=) terima kasih atas sokongan akak..

shafriza said...

kita sama-sama berikan komentar utk naikkan semangat menulis. Itu lebih baik. Bukan mengharapkan yang lainlah.. :)

nur anis said...

first time singgah sini..:)

Shizukaz Sue said...

Jika anis peminat E-novel jom la join...=)

nur azian said...

mmg dah join pon akak..
dah lama sy tinggal novel2 ni..
sebab bz blaja kan..
tapi td tgk dashboard ade cerita...wah mcm best jer..tak harap hadiah pon...tapi suka baca jalan cerita...nak nangis pon ada baca kisah aida nasuha...cuba bayngkan kalo kita kat tempat die..cerita yg menarik..belum pernah lg jumpa jalan cerita yg mcm nih..tak sabar nak tunggu episod yg lain lak...